SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Olcay Şahan’a ‘gel abi ol’ teklifi

Trabzonspor'dan Olcay Şahan’a ‘gel abi ol’ teklifi

03 Eylül 2020 Perşembe - 12:13




Denizlispor ile oyları ayıran Olcay Şahan, yakın çevresine, Trabzonspor’dan teklif aldığını açıkladı. Olcay’ın, “Benden ağabeylik yapmam istendi. Gençlerbirliği de benim için ısrarlı. Şu anda karar aşamasındayım. Hayırlısı en ise o olacak” dediği öğrenildi.





ESKİ tüfek Olcay Şahan yeniden Trabzonspor’un gündeminde…

Jose Sosa’nın ayrılmasının ardından takımda ağabeylik yapacak kimsenin kalmaması bordo-mavili yönetimi harekete geçirdi.

Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, kurmaylar bir dönem Trabzonspor’da forma giyen geçtiğimiz sezonu Denizlispor’da geçiren Olcay Şahan’a teklif götürdü. Yine bize gelen bilgilere göre Olcay bu öneriyi yakın çevresiyle paylaştı. Tecrübeli ismin, “Trabzonspor’dan teklif aldım. Takımda ağabeylik yapmam isteniyor.

Gençlerbirliği de senim için bir hayli ısrarcı. Önerdikleri para iyi. Ancak Trabzonspor’un yeri de benim için çok farklı. Şu anda karar aşamasındayım. Hayırlısı ne ise o olacak” dediği öğrenildi.

Beğendim
13
Sevdim
4
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap