SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan o futbolcuya transfer sözü

Trabzonspor'dan o futbolcuya transfer sözü

07 Şubat 2021 Pazar - 13:14




Trabzonspor, gelecek sezonun ilk bombasını patlattı. Bordo-mavililer, kadro dışı bırakılan ve sezon sonunda serbest kalacak olan 30 yaşındaki Fode Koita ile prensipte anlaşma sağladı. Gine’li forvet ile 2+1 yıllık söz kesildi.





TEKNİK direktör Abdullah Avcı’nın ara transferde çok istediği ancak kulübü Kasımpaşa’nın vermediği Fode Koita konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

30 yaşındaki golcü ile bordo-mavili kurmayların bir araya geldiği ve sezon sonu için prensip anlaşması yaptıkları öğrenildi.

Takımdan ayrılmak istediğini Kasımpaşa’ya bildirdiği için kadro dışı bırakılan Koita’nın kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

FIFA kuralları gereği futbolcular 6 ay önceden bir başka takımla görüşme hakkına sahip olduğu için, kurmayların 30 yaşındaki oyuncuyla görüştükleri ve sezon bitimi için söz aldıkları bildirildi.

Bu sezon Kasımpaşa ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yalnızca 9 maça çıkan Koita, 4 gol kaydetti. Gine Milli Takımı’nın formasını da giyen deneyimli forvet, sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

Beğendim
18
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap