SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Michy Batshuayi bombası!

Trabzonspor'dan Michy Batshuayi bombası!

01 Ağustos 2022 Pazartesi - 08:44




Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen ve Süper Lig'de de unvanını korumak isteyen şampiyon Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrodaki eksik bölgeler birçok isimle görüşma halinde olan bordo-mavililer, forvet hattı için ise Beşiktaş'ın eski golcüsü Michy Batshuayi'yi gündemine aldı. İşte detaylar...





Trabzonspor stoper transferi sonrası sürpriz bir hamle yapacak...

Bordo-Mavililer stoper transferini tamamladıktan sonra ve yabancı kontenjanında yer açtıktan sonra Chelsea'nin yıldızı Michy Batshuayi için çalışmalarını hızlandıracak.

İNGİLİZ basını, geride kalan sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Michy Batshuayi’nin Trabzonspor ile görüştüğünü öne sürdü.

Yapılan haberlerde, “Michy Batshuayi için İngiltere’ye gelen Türkiye şampiyonu Trabzonspor’un yetkilileri, Belçika’lı golcünün menajeri Meissa N'Diaye görüştü. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor. Michy’yi kadrosunda düşünmeyen Chelsea, bu transfere onay verecek” denildi.

28 yaşında, 1.85 boyunda olan Michy Batshuayi’nin kulübü Chelsea ile 1 yıllık daha kontratı bulunuyor. 

Geride kalan sezon Beşiktaş’ta 33 maça çıkan Michy Batshuayi, 14 gol attı, 5 de asist yaptı.

Beğendim
12
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap