SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan mesaj! "Masa başı senaryoları tutmayacak! Hepinizi hem sahada hem masada..."

Trabzonspor'dan mesaj! "Masa başı senaryoları tutmayacak! Hepinizi hem sahada hem masada..."

14 Haziran 2020 Pazar - 15:29




Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Trabzonspor'da yönetici Ertuğrul Doğan, önemli açıklamalarda bulundu. Bordo mavili kulübün yöneticisi, futbol camiasına mesaj verirken, "Masa başında kurguladığınız senaryolar artık tutmayacak!" dedi. İşte detaylar...





Camianın şampiyonluğa olan inancı bir kat daha artarken, Trabzonsporlu yönetici Ertuğrul Doğan "Hem sahada hem masada..." mesajı yolladı.

Güzel günlere yakın bir bordo-mavi var. Bu inancın ve umudun sebebi de üç aylık bir araya rağmen futboldan kopmayan eksik kalmasına rağmen üç puanı üç golle alan bir Trabzonspor olması.

Süper Lig'in 27. haftasında Göztepe'ye konuk olan bordo mavililer, iyi oyun ve iyi skorla taraftarını memnun etmeyi başardı.

Hem de kaptanı, saha içi lideri Jose Sosa olmamasına rağmen.

ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞILDI

Hüseyin Çimşir yönetiminde, Göztepe gibi zorlu bir rakip karşısında sergilenen akıllı oyun ve 3-1'lik skor, takımı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı.


Önlerinde yedi final kaldığını düşünen Karadeniz ekibinde yönetim kanadının mesajı da bu minvaldeydi.

"SENARYONUZ TUTMAYACAK"

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, camianın içinde bulunduğu havayı değerlendirerek "En küçük taraftarımızdan en büyüğümüze. Hepimiz inandık ve kenetlendik. Bordo-mavi sevdamız şampiyonluğa koşuyor.

Sahada oynamak yerine masa başında kurguladığınız senaryolar artık tutmayacak. Hepinizi hem sahada hem de masada yeneceğiz ve şampiyonluğa ulaşacağız. Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemeyecek" ifadelerini kullandı.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap