SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Mario Gomez bombası!

Trabzonspor'dan Mario Gomez bombası!

20 Temmuz 2019 Cumartesi - 12:06




Hugo Rodallega'nın ayrılışı sonrası Trabzonspor'da forvet arayışı sürerken, bordo mavili taraftarlar golcü transferi için kampanya başlattı. Trabzonspor yönetimi de Alman ekibi Stuttgart ile Mario Gomez için temas kurdu. 34 yaşındaki Gomez yıllık 2.5 milyon Euro, kulübü ise 2 milyon Euro talep etti.





Trabzonspor'da forvet transferinde sürpriz bir isim gündeme geldi: Mario Gomez... Bordomavili taraftarların sosyal medyadan başlattığı Mario Gomez kampanyasına yönetim de kayıtsız kalmadı ve Stuttgart ile temasa geçti. Alman kulübü 34 yaşındaki golcüye 2 milyon Euro fiyat biçerken, Gomez de 2.5 milyon Euro istedi. Görüşmelerin menajerler aracılığı ile devam ettiği belirtildi.

41 MAÇTA 28 GOL ATTI

2015-16 sezonunda Beşiktaş forması giyen Mario Gomez 41 maçta 28 gol ve 6 asistle oynamıştı. Geçen sezon da Stuttgart forması ile 34 maçta 8 gol, 2 asist kaydetti.

YENİDEN ADEBAYOR

Ivan Santini cephesinde de gelişmeler yaşandı. Anderlecht ile 3 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirim pazarlığı devam ederken, 3 yıllık sözleşme isteyen oyuncu ile de anlaşma noktasına gelindi. Ancak elini güçlü tutmak isteyen bordo-mavililer, daha önce de görüştüğü Adebayor'a da yeni bir teklif yaptı.


35 yaşındaki oyuncunun da teklife sıcak baktığı ancak sözleşme süresinin sorun olabileceği belirtildi. Trabzonspor'un teklifi 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık...

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap