SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Kolasinac hamlesi!

Trabzonspor'dan Kolasinac hamlesi!

17 Haziran 2021 Perşembe - 09:33




Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor





Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Trabzonspor'da sol bek arayışları sürüyor. Marlon'un kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından arayışlarını sürdüren Fırtına, geçtiğimiz sezonu Schalke 04'te geçiren Arsenal'li Sead Kolasinac için devreye girdi. Bordo-mavililer yıldız futbolcu için kiralık teklifinde bulundu. 

Sol bek mevkisine takviye yapmak isteyen Trabzonspor gündemine yıldız bir ismi aldı. Fırtına, geçtiğimiz sezonu Schalke 04'te geçiren ve bonservisi Arsenal'de bulunan Sead Kolasinac için harekete geçti.

Bordo-mavililer, 27 yaşındaki futbolcu için İngiliz devinin kapısını çaldı ve resmi kiralama teklifi yaptı. Kolasinac, geçtiğimiz sezon Alman kulübünde 17 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Arsenal ile sözleşmesi 2022 yılında sona erecek olan tecrübeli futbolcuya Fenerbahçe'nin de talip olduğu belirtiliyor. Boşnak futbolcu, 38 kez Bosna Hersek Milli Takımı'nın forması giydi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap