SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Kaan Ayhan ısrarı! İşte yeni teklif

Trabzonspor'dan Kaan Ayhan ısrarı! İşte yeni teklif

10 Ocak 2022 Pazartesi - 08:47




Edin Visca'yı kadrosuna katarak gövde gösterisi yapan Trabzonspor, savunmasını da milli futbolcu Kaan Ayhan'la güçlendirmek istiyor.





Trabzonspor’un görevlendirdiği yetkili menajer, Sassuolo Kulübü’ne ‘4 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama’ teklifini sundu. İtalyan ekibi bu öneriyi değerlendiriyor. Bordo-mavili kurmayların bu önerisi kabul görürse Kaan, imza için Trabzon’a çağrılacak. Milli yıldızın Trabzonspor’a gelmek için tıpkı Visca gibi fedakarlığa hazır olduğu gelen bilgiler arasında

SÜPER Lig’in lideri Trabzonspor transferin de liderliğini sürdürüyor. Kouassi, Visca ve Tymoteusz Puchacz transferlerinde mutlu sona ulaşan bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği Kaan Ayhan için girişimlere hız verdi. İtalya’da Sassuolo formasını giyen Kaan için, Çizme ekibi daha önce ‘Bonservisiyle satarız’ yanıtı vermişti.

SASSUOLO TEKLİF'E SICAK BAKIYOR

Ancak Kaan’ın da tıpkı Edin Visca gibi Trabzonspor’da oynama istediği Çizme ekibine geri adım attırdı. Sassuolo Kulübü’nün kiralamaya sıcak baktığı ancak sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istediği gelen bilgilere arasında. Haber kaynaklarımız, “Trabzonspor’un yetkilendirdiği menajer Sassuolo’ya kiralama teklifini kabul ettirdi. Kaan için 4 milyon euro satın alma maddesi konacak. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa İtalyanlar bu öneriyi kabul edecek” dediler.
 

Beğendim
30
Sevdim
14
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap