SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan heyecanlandıran paylaşım

Trabzonspor'dan heyecanlandıran paylaşım

10 Ağustos 2022 Çarşamba - 18:47




Trabzonspor, çeşitli bölgelere takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürürken, bordo mavili kulüpten yapılan paylaşım taraftarları heyecanlandırdı.





Yeni sezona deplasmanda oynadığı 2-0'lık İstanbulspor galibiyetiyle başlayan ve 16 Ağustos'ta tarihinin en önemli sınavlarından birinde Danimarka ekibi Kopenhag ile Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında karşılaşacak olan Trabzonspor, takımdaki eksik yerlere yapılacak takviyeler için transfer çalışmaları hızla sürüyor.

Enis Bardhi Trabzon'a yakın

Özellikle son dönemda sağ stoper arayışına ağırlık veren bordo mavililerde Marik Hamsik'in sakatlanması, Berat Özdemir'in Suudi Arabistan'a satılmasının ardından orta sahaya da bir transfer yapılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Son olarak bordo mavili takımın İspanyol ekibi Levante'de forma giyen Kuzey Makedonyalı orta saha oyuncusu Enis Bardhi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Bu transfer için Levante'ye de taksitler halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği basına yansımıştı. 


Paylaşım geldi, heyecan arttı! Transfer mi geliyor?

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Trabzonspor'un sosyal medya hesabından bugün yapılan bir paylaşım bordo mavili taraftarları heyecanlandırdı. Karadeniz ekibinden bordo ve mavi kalp arasında yer alan kum saati emojisi paylaşımı geldi. Bu paylaşım yeni bir transferin açıklanmak üzere olduğu yorumlarına neden oldu.  


Transferde en yetkili ve en etkili isim olarak öne çıkan Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan da taraftarın transfer heyacanını yaptı paylaşımla artırdı. Doğan kendisine ait sosyal medya hesabından bordo mavi iki kalp emojisi paylaştı. 

Hem Trabzonspor'un hem de Ertuğrul Doğan'ın paylaşımları kısa süre üzerinde binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Beğendim
22
Sevdim
6
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap