SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Güney Amerika çıkarması: Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı

Trabzonspor'dan Güney Amerika çıkarması: Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı

19 Şubat 2024 Pazartesi - 16:58




Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, ara dönemde sadece Thomas Meunier'in alınması ile ilgili, "Büyük maliyetlere girmek istemedik. Ama gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladık" demişti. Yapılan planlama doğrultusunda Trabzonspor scout ekibi yetkilileri öncelikli olarak Güney Amerika'yı mercek altına alacak.





İki görevlinin Brezilya ve Arjantin'e gideceği ve oyuncu izlemeye başlayacağı öğrenildi. Birçok bölge için futbolcu takip edilecek. Karadeniz temsilcisinin yaz döneminde stoper, orta saha, kanat ve forvet hattına takviye yapması bekleniyor.

ALTYAPI İÇİN ÖZEL HAMLE

Altyapıyı geliştirme projelerine bir yenisi daha eklendi. Trabzonspor yönetim kurulu özel bir ekip kurdu ve tüm Türkiye'de oyuncu taramaları başladı. Yaklaşık 10 kişiden oluşan yeni ekibin beğendiği 12 ila 16 yaş arasındaki birçok oyuncu altyapıya alınıyor. Bu isimlere eğitim ve barınma imkanları da sağlanıyor.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap