SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Goulart atağı!

Trabzonspor'dan Goulart atağı!

01 Aralık 2021 Çarşamba - 15:13




Josef’in Alex Teixiera’yı Çin’den getirmesi gibi Vitor Hugo da Trabzonspor yönetimine ve Abdullah Avcı’ya sürpriz bir teklifle geldi…





Çin Ligi’nin ikinci yarısının ekonomik kriz nedeniyle ertelenmesi üzerine Hugo, Brezilya’nın Santo Andre takımında beraber futbola başladığı yakın arkadaşı Ricardo Goulart’ı önerdi.

Çok yakın arkadaşı olan Goulart’ın kariyerini tamamlamadan önce mutlaka Avrupa’da oynamak istediğini, son 5-6 yıldır Çin’de olduğu için zaten çok büyük rakamlar kazandığını anlattı.

Trabzonspor’a gelmesi durumunda çok faydalı olacağından bahsetti.

SCOUT ONAY VERDİ

Scout ekibinin onayından geçen isim teknik direktör Abdullah Avcı'nın önüne gitti. Avcı'nın da kurmaylarıyla yaptığı görüşmenin ardından Goulart ismine "Hayır" demediği öğrenildi. Trabzonspor'da yönetim bonservis bedeli bulunmayan oyuncu için ön görüşmeleri sürdürüyor.

AVRUPA KARİYERİ BULUNMUYOR

Karadeniz temsilcisi son olarak Çin ekibi Guangzhou'da forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalıyı incelemeye devam edecek. Goulart'ın eski maçları izleniyor. Son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek.


 Vitor Hugo'dan Josef transferi! Trabzonspor'a yeni yıldız

Asıl mevki Bakasetas gibi forvet arkası olan Goulart ayrıca Gervinho’nun yokluğunda kanatta da forma giyebilecek golcü bir oyuncu.

Bu sezonda da Guangzhou formasıyla 13 maçta attığı 7 golle dikkat çekti.

Beğendim
22
Sevdim
6
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap