SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan golcü harekatı! İşte listedeki 5 isim

Trabzonspor'dan golcü harekatı! İşte listedeki 5 isim

04 Ağustos 2021 Çarşamba - 13:58




Transfer sezonuna hızlı başlayan ve şu ana kadar 6 ismi kadrosuna katan Trabzonspor, forvet hattını da güçlendirmek için yoğun bir çalışma başlattı. Bu noktada listesi kabarık olan bordo-mavililer, 5 oyuncu ile temaslarını sürdürüyor.





Bruno Peres, Gervinho, Hamsik, Koita, İsmail Köybaşı ve son olarak Dorukhan Toköz’ü kadrosuna katan Trabzonspor, transfer çalışmalarında forvet hattına yoğunlaştı. Kadrosunda ön bölgede Ekuban, Djaniny ve yeni transferlerden Koita’yı bulunduran bordo-mavililer, bu mevkiye nokta atışı bir takviye daha yapmayı planlıyor. Bu noktada Alexander Sörloth için uzun süre bekleyişte olan bordo-mavililer, geride kalan süreçte beklediği geri dönüşü alamayınca listedeki diğer isimlere de yöneldi.

5 İSİM ARASINDAN TERCİH YAPILACAK

Forvet hattına yapacağı takviye ile transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayacak olan Karadeniz ekibi, bu mevki için 5 isimle temaslarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin Dnipro’dan 24 yaşındaki Ukraynalı Artem Dovbyk, Chelsea’den 27 yaşındaki Michy Batshuayi, Parma’dan 28 yaşındaki Andreas Cornelius, Real Sociedad’tan 29 yaşındaki Willian Jose ve Leipzig’den 25 yaşındaki eski golcüsü Alexander Sörloth için girişimlerine devam ettiği, bu 5 isim arasından birini kadrosuna katacağı öğrenildi.

KOUYATE DE GELEBİLİR

Öncelikli mevki olan forvet hattı için transfer çalışmalarını tamamlamak isteyen Trabzonspor’un, bu noktada yoğun çaba harcadığı belirtilirken, forvet transferinin noktalanmasının ardından hem stoper hem de defansif orta saha olarak görev yapabilen Cheikhou Kouyate’yi de kadrosuna katabileceği öğrenildi. Bordo-mavililerin bu oyuncu için de girişimlerin devam ettiği, bu transfer ile hem stoper hem de orta sahada alternatif yaratılmasının düşünüldüğü kaydedildi.

EKUBAN YOL AYRIMINDA

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teklifler alan Caleb Ekuban’ın takımdan ayrılmasının gündemde olduğu, özellikle İtalya’dan gelen teklifler üzerine oyuncunun da transferinde kolaylık sağlanmasını istediği bildirildi. Ekuban’ın kısa süre içerisinde takımdan ayrılabileceği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap