SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Gökdeniz bombası

Trabzonspor'dan Gökdeniz bombası

Karadeniz Özel

14 Mart 2021 Pazar - 18:27




Antalyaspor’da bu sezon yıldızını parlatan genç forvet, bordo-mavili kurmaylar tarafından yakın markaja alındı





// Karadeniz Özel // Ailesi Trabzonlu olan Gökdeniz Bayrakdar için ara transferde de nabız yoklayan Fırtına, bu girişimlerden sonuç alamamıştı. Ancak 20 yaşındaki forveti bu kez kaçırmak istemeyen Trabzonspor yönetimi, Berat Özdemir transferindeki yolu izleyecek ve Gökdeniz Bayrakdar’ı sezon sonu renklerine katmak için tüm imkanları seferber edecek. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, kurmaylar, Antalyaspor’a Gökdeniz için 3 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 25 pay önerecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir yandan bu sezonu en iyi yerde bitirmenin planlarını yaparken diğer yandan da yeni sezonun hazırlıkları içinde. Ara transferde Berat Özdemir, Yunus Mallı ve Bakasetas’ı renklerine katan bordo-mavililer, yeni sezon için önemli bir genç yeteneği daha bordo-mavili yapmak için girişimlere şimdiden başladı. Bu genç yetenek, ailesi Trabzonlu olan Gökdeniz Bayrakdar.

Antalyaspor formasını giyen Gökdeniz, devre arasında da Trabzonspor’un gündemine gelmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. 20 yaşındaki forvet oyuncusunu teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği, öğrenilirken, yönetimin de bu konuda tüm imkanları zorlayacağı gelen bilgilere arasında. Bordo-mavili kurmayların Gökdeniz transferini, tıpkı Berat Özdemir’de olduğu gibi sonlandırmayı planladıkları öğrenildi. Yine bize gelen bilgilere göre; Trabzonspor, Gökdeniz Bayrakdar için kulübü Antalyaspor’a 3 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 25 pay önerecek. Antalyaspor Gökdeniz’i 2’nci Lig ekibi Kocaelispor’dan 115 bin Euro'ya almıştı. Genç oyuncuyu Bundesliga ekipleri Stuttgart ve Eintracht Frankfurt ekiplerinin takip ettiği ifade edildi. Bu sezon Antalyaspor ile toplam 29 maça çıkan Gökdeniz, ligde 5, kupada ise 2 gol kaydetti.

Beğendim
17
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap