SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Gervinho bombası! İşte yapılan teklif...

Trabzonspor'dan Gervinho bombası! İşte yapılan teklif...

14 Mayıs 2021 Cuma - 16:58




Menajerler Parma ile masaya oturdu ve beklentilerini sordu. Bordo mavililer, kulübü ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Gervinho’ya ‘bonservisini al gel’ dedi. Transfer yakın...





Yeni sezonun planlamasına erkenden başlayan ve şampiyonluk kadrosu kurmaya çalışan Trabzonspor büyük oynuyor... Fırtına'nın yapacağı kanat transferinde listenin en üst sırasında Gervinho'nun adı yazıyor...

Yıllarca Roma ve Arsenal gibi kulüplerde forma giyen 33 yaşındaki Fildişili yıldız, her geçen gün bordo-mavili formaya bir adım daha yaklaşıyor.

Parma'dan bonservisini almaya hazırlanan Gervinho ile yapılan görüşmelerde ciddi mesafe kat edilirken, başarılı futbolcuya Trabzonspor ve şehirle ilgili bilgileri ise tanıdık bir isim verdi: Zokora. üç sezon Fırtına'da oynayan Zokora, Fildişi Sahili Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Gervinho'ya Trabzonspor'u anlatırken, taraftarın futbola olan tutkusundan bahsetti.

NWAKAEME İLE AYNI TARİFE

Zokora'nın vatandaşına vermiş olduğu referanslar transfer sürecini hızlandırırken, Trabzonspor yönetimi kısa zamanda ön anlaşma imzalamayı hedefliyor.


İki yıllık kontrat teklifine sıcak bakan Gervinho'nun, Nwakaeme ile aynı ücreti (1.5 milyon euro) alması beklenirken; bu rakam aynı zamanda garanti maaş bakımından tavan ücret olarak kabul ediliyor.

Hücum hattının her iki kanadında görev yapan Gervinho, ileri uçta da ikinci forvet olarak oynayabiliyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek 33 yaşındaki futbolcu bu sezon Serie A'da çıktığı 23 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. Parma'dan beklentilerini öğrenen menajerler, Gervinho'ya 'Bonservisini al ve Trabzon seni bekliyor' dediler.

Beğendim
8
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap