SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı!

Trabzonspor'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı!

19 Kasım 2019 Salı - 20:06




Şampiyonluk yolunda önemli adımlarla ilerleyen Trabzonspor'da üst üste yaşanan sakatlıkların ardından gözler devre arası transfer dönemine çevrildi.





Galatasaray ile ismi anılan yıldız oyuncu için bordo-mavili ekip büyük yol kat etti. Sarı-kırmızılı ekibin eski sportif direktörü, transferi canlı yayında açıkladı. İşte detaylar.

Süper Lig'de üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından milli araya Alanyaspor galibiyetiyle giren Trabzonspor, bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Üst üste yaşanan sakatlıklar sebebiyle sıkıntılı dönemler geçiren bordo-mavili ekip, transfer dönemi için şimdiden kolları sıvıyor.

Öncelikle Sörloth'un bonservisini Crystal Palace'tan almak için uğraşan Fırtına, asıl bombayı patlatıyor.

Trabzonspor'dan, şampiyonluk yolunda önemli rakibi Galatasaray'a büyük bir transfer çalımı geliyor.


Sarı-kırmızılı ekipte toplamda 2 sezon kiralık olarak forma giyen ve devre arasında tekrar Cimbom'a döneceği konuşulan Badou Ndiaye'yi Karadeniz ekibi kapıyor.

Konuyla alakalı önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray eski sportif direktörü Cenk Ergün, bordo-mavili taraftarlara müjdeli haberi verdi.

Radyospor'a konuşan Ergün, "Badou Ndiaye için Trabzonspor'un girişimin olduğunu birinci derecen öğrendim. Ndiaye, Trabzonspor'a çok yakın." ifadelerini kullandı.

İngiliz ekibinin transferde bir takım zorluklar çıkardığını da belirten sportif direktör, "Fakat Stoke City'in Trabzonspor'un teklifini kolay kabul etmediğini de duydum. Stoke City, Ndiaye'nin Türkiye'deki piyasasını bilerek tok satıcıyı oynuyor." dedi.

STOKE CITY'DE MUTLU DEĞİL


İngiltere Championship'te bu sezon 10 karşılaşmaya çıkan Ndiaye'nin, üst liglerde forma giymek istediği ve Stoke City'de mutlu olmadığı biliniyor.

Beğendim
8
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap