SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Galatasaray'a Mario Rui çalımı!

Trabzonspor'dan Galatasaray'a Mario Rui çalımı!

11 Temmuz 2021 Pazar - 20:10




Transferin en hareketli takımlarından olan Trabzonspor, kadrosuna önemli isimleri katmıştı. Çalışmalarına devam eden bordo-mavililer, Galatasaray'ın da renklerine bağlamak istediği Mario Rui için devreye girdi.





Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, transferin de en hareketli takımı konumunda... Fırtına daha önce Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Fode Koita gibi önemli isimleri renklerine bağlamıştı. Transferde hız kesmeyen bordo-mavililerde yeni gündem, Galatasaray'ın da istediği Napolili sol bek Mario Rui...

İtalyan basınından Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Trabzonspor, Napoli forması giyen 30 yaşındaki Portekizli sol beki kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın da bu oyuncu için kiralama teklifi yaptığı vurgulandı.

Kariyerine Sporting altyapısında başlayan Mario Rui Benfica, Parma, Empoli, Roma ve Napoli gibi takımlarda forma giydi. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan Rui'nin, Napoli ile olan sözleşmesi 2025'te sona eriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap