SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan flaş Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür kararı

Trabzonspor'dan flaş Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür kararı

09 Eylül 2021 Perşembe - 10:40




Süper Lig'e Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Giresunspor galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, milli futbolcular Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür ile ilgili flaş bir karar aldı. Bordo-mavililer milli futbolcuların maaşlarında iyileştirme yapacak. İşte yeni ücretleri...





Uğurcan ve Abdülkadir Ömür İsimleri Trabzonspor ile özdeşleşen ikiliye yönetim bir güzellik yapacak. Transferin gözdeleri olan ancak Başkan Ağaoğlu'nun deyimine göre "değerlerini bulmadığı için" şimdilik satılmayan ikilinin yıllık ücretlerinde düzenlemeye gidilecek.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Kadrosuna yeni isimler katan ve yıllık 9-10 milyon TL'lik anlaşmalar yapan yönetim, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ü de o seviyelere çıkaracak.

3 İSİM DE GÜNDEMDE

Süper Lig'in en değerli ismi olan (16 milyon avro) Uğurcan 3,5 milyon TL, Abdülkadir Ömür de 4 milyon TL civarında bir yıllık ücret alıyordu.

Mevcut kadrosunu da büyük oranda koruyan Ağaoğlu yönetimi, takım içi dengeyi de sağlayıp huzurlu, başarılı bir sezon geçirme düşüncesinde. Ayrıca Yusuf Sarı, Edgar ve Nwakaeme'nin ücretlerinde de yeni düzenleme yapılması söz konusu.

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap