SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan flaş açıklama! 'Sözümüzü tutmadık, UEFA bize ceza verebilir...'

Trabzonspor'dan flaş açıklama! 'Sözümüzü tutmadık, UEFA bize ceza verebilir...'

Karadeniz Özel

23 Nisan 2019 Salı - 16:15




Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu’ndan korkutan sözler.





Karadeniz Gazetesi / Özel / Mehmet KARAGÖZ // Karadeniz’e konuşan Önder Bülbüloğlu, “Muharrem Usta döneminde UEFA’ya verdiğimiz sözleri yerine getiremedik. Son toplantıda yaptığımız işleri olumlu buldular ancak bu yeterli olmayabilir” dedi

CAMİA VE TARAFTAR ENDİŞELİ

Avrupa kapılarını ardına kadar aralayan Trabzonspor, şu günlerde büyük bir merakla UEFA’dan gelecek yanıtı beklemeye başladı. Nedeni ise UEFA’nın Finansal Fair-Play konusunda bordo-mavili kulübü uyarmış olması. Birkaç gündür başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da Bu konuyu gündeme getirmesi, kamuoyunda, “Trabzonspor’a Avrupa Kupalarından men mi gelecek?” sorularını gündeme getirdi.

SÖZLERİMİZİ TUTAMADIK

Karadeniz, bu konunun sorumlusu başkan yardımcısı Önder Bülbüloğlu’na ‘gerçekten böyle bir tehlike var mı?” sorusunu sordu. Bülbüloğlu’nun açıklamaları şöyle: Bize ceza gelebilir ancak kısa süreçte olmaz. Bizim gibi tüm kulüpleri aynı durumda. Muharrem Usta zamanında UEFA’ya sözler verdik. Onların istediği şartları yerine getireceğimizi söyledik ancak verdiğimiz sözleri yerine getiremedik. 

BORCUMUZ SÜREKLİ ARTTI

UEFA ile yaptığımız son toplantıda pahalı oyuncuları sattığımız ve kendi gençlerimizle oynadığımızı söyledik. Bu durum Finansal Fair-Play kurulunun hoşuna gitti. Şimdi kulübümüzün 1 milyar TL’nin üzerinde borcu var. 9 hakimden oluşan kurula bunu eriteceğimizin sözünü verdik. Kurul iyi niyetimize inanıp bize ceza vermeye bilir. Ya da ceza kuruluna sevk edebilir. Şu an biz de kararı merakla bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap