SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Firmino bombası!

Trabzonspor'dan Firmino bombası!

Karadeniz Özel

01 Ocak 2024 Pazartesi - 16:45




Ada’nın önemli kanallarından birisi olan Talksport, heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı...





Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Ahli’den ayrılmak isteyen ve bunu kulübüne ileten Brezilyalı yıldız Roberto Firmino'yu Türkiye'den bir takımın transfer etmek istediği ileri sürüldü. Ünlü haber kanalı Talksport yaptığı haberde, “Firmino’yu transfer etmek için birçok önemli kulüp harekete geçti. Türkiye’nin şampiyon ekiplerinden birisi de Firmino için oldukça ısrarlı” yorumunda bulundu.

BREZİLYALI yıldız Firmino’nun Al Ahli’den ayrılıp Türkiye’ye geleceği haberi sosyal medyada geniş yankı buldu. Talksport’un bahsettiği kulübün kendi takımları olduğunu öne süren Trabzonsporlu ve Galatasaraylı taraftarlar, yorum savaşına girdi. Trabzonsporlu taraftarlar, Firmino bize gelecek” derken, Galatasaraylı taraftarlar da Brezilyalı forvetin kendilerini tercih edeceğini öne sürdü.

19 maçta, 3 gol attı, 3 asist yaptı

Al Ahli Kulübü, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki forvet Roberto Firmino’yu sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor. Türkiye’den teklif alan Brezilyalı forveti, Sheffield United ve Hoffenheim da istiyor. Firmino bu sezon Al Ahli’de19 maça çıktı, 3 gol 3 asistlik skor katkısı sağladı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
8
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap