SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı!

23 Ocak 2022 Pazar - 13:06




Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin de istediği Bursaspor'un genç stoper oyuncusu Taha Altıkardeş' istediği ve son aşamaya geldiği öne sürüldü





Trabzonspor, 18 yaşındaki stoper oyuncusu Taha Altıkardeş için Bursaspor'a teklif götürdüğü ve kulüplerin anlaştığı iddia edildi.

Konuyla ilgili henüz açıklama yapılmazken Fenerbahçe'nin de istediği genç futbolcunun transferinde son detayların konuşulduğu belirtildi. Taha Altıkardeş'in transferi konusunda kısa sürede bir açıklama yapılması bekleniyor.

TAHA ALTIKARDEŞ KİMDİR? 

22 Ağustos 2003'te Bursa'da dünyaya gelen Taha Altıkardeş, futbola Bursa Ufukspor'da başladı. 2 yıl burada forma giyen Taha, 2015 yılında Vakıfköy'e adım attı. Bursaspor altyapı hocalarının dikkatini çeken genç stoper, altyapıda bir sürede forma giydikten sonra A takımda oynamaya başladı. U19 Milli Takım kadrosunda da yer alan Altıkardeş, gelecek vaat eden futbolcular arasında yer alıyor. 

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap