SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Fenerbahçe'nin açıklamasına kısa ve net yanıt!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'nin açıklamasına kısa ve net yanıt!

15 Haziran 2021 Salı - 20:37




Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye ders niteliğinde yanıt.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün gerçekleşen Divan Kurulu Toplantısında 2011 yılında şikenin yapımlış olduğunun kesin olduğunu vurgulayarak anlamayanlar için detaylı şekilde anlatmıştı.

Sportif ceza ile mahkemelerin verdiği cezanın farklı olduğunu anlatan Ağaoğlu UEFA'nın şikenin var olduğuna dair kararını işaret ederek " 2010-11 sezonuyla ilgili , ülkede insanların anlamak istemediği bir şey var. Sportif ceza farklıdır, mahkemelerin verdiği ceza farkldıır. Sert girersiniz maçta rakibin ayağını kırarsınız 3-5 maç ceza alırsınız bu sportif cezadır. Sokakta birinin ayağını kırarsınız belki 3-5 yıl ceza alırsınız. 2010-11 yılında sportif suç işlenmiştir. Cezası da UEFA tarafından verilmiştir. Halen merak ediyorlarsa UEFA’nın 2017’de yayınladıkları bültene baksınlar. Hala bulamıyorlarsa bende var ben kendilerine veririm. Bu konuda Trabzonspor’un tartışacak bir şeyi yoktur. Kesinleşmiş bir şike vardır. Cezası UEFA tarafından verilmiştir, CAS tarafından onaylanmıştır, İsviçre Federal mahkemesi tarafından onaylanmıştır. Bunun ceza kısmını konuşuyorlarsa bu farklı birşey." ifadelerini kullanımıştı.

Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe'den açıklama gelmiş ve Sarı lacivertliler bir açıklama yayınlayarak yine "FETÖ kumpas kurdu" bahanesine saklanmış, Fenerbahçe UEFA'nın sahte delillerle ceza verdirilmeye zorlandığını iddia etmişti.

Trabzonspori ise bu açıklamanın ardından kısa ve öz bir mesaj yayınladı.

Trabzospor mesajında "Spor Disiplin Yargılaması ile Ceza Hukuku yargılamasının farklılığını algılayamayanlara ve kısa dönemli hafıza kaybı yaşayanlara hatırlatmamızdır! CAS kararı --> Tıkla  Şike cezaları tam liste -->  Tıkla " ifadelerini kullandı.


Bordo mavililerin bu kısa ve öz cevabı sosyal medya da kısa sürede yayıldı.

Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap