SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Emre Mor bombası!

Trabzonspor'dan Emre Mor bombası!

29 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:19




Fenerbahçe’de yeterince süre alamadığı için ayrılmayı planlayan milli yıldız Emre Mor’un menajeri flaş bir iddia ortaya attı: Ya ‘Kuzey’e Ya ‘Çizme’ye





“Emre çok formda ancak Jesus onu hep hamle oyuncusu olarak görüyor. Emre de bu durumdan rahatsız. Şu anda görüştüğümüz ve önerdiğimiz takımlar. İtalya’dan ciddi teklifler aldık. Süper Lig’in önemli bir ekibi ile temaslarımız var. Adını vermeyeceğim ancak bu kulüp ‘Kuzey’de ve Türkiye’nin marka takımlarından birisi…”

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Jorge Jesus’un hamle oyuncusu olarak değerlendiği Emre Mor’un İstanbul ekibinde kalma istemediği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Emre Mor’un menajeri, “Emre çok formda ancak Jorge Jesus onu hep oyuna sonradan sokuyor. Emre bu durumdan rahatsız. Takımdan ayrılmayı planlıyor. Şu anda İtalya’dan bir takım ile görüşüyoruz. Türkiye’den de talipleri var. Ancak bu kulübün ismini açıklamayacağım. Yalnızca şunu söyleyebilirim; Türkiye’nin önemli kulüplerinden birisi. Kuzey’de ve marka bir takım” ifadelerini kullandı. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe’de tüm kulvarlarda 39 maça çıktı. 6 gol, 3 asistlik katkı sağlayan deneyimli kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Emre Mor, kariyerinde Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray ve Olimpiakos gibi takımların formasını giydi.

Haber: Erol TAŞKIN 

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap