SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Edin Visca için son operasyon

Trabzonspor'dan Edin Visca için son operasyon

29 Ocak 2021 Cuma - 09:12




Trabzonspor'un Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca için Cuma günü transfer görüşmesi yapacağı ortaya çıktı.





Edin Visca, Trabzonspor’a gelmeye hazır… bunu uzun yıllar beraber çalıştığı kendisini Türk futboluna kazandıran Abdullah Avcı’ya da söyledi. Trabzonspor ile Başakşehir arasında görüşmelerin devam ettiğini itiraf eden ise Boşnak oyuncunun menajeri oldu. Visca’nın menajeri Nedim Hrapovic, “’Kulüpler düzeyinde ne görüşülüyor, bilmiyorum; ama bazı şeyler duydum” diyerek görüşmeler hakkında bilgileri doğruladı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun, Türkiye Süper Kupası finalinden önce bir araya geldikleri ve birbirlerine başarı diledikten sonra Cuma günü için randevulaştıkları öğrenildi.

Her ne kadar Başkan Ağaoğlu, Gümüşdağ ile, “Visca’yı bize vermişsiniz. Almışız” esprileri yaptıklarını açıklasa da, Cuma günü yapılacak görüşmenin herşeyi netleştireceği gelen bilgiler arasında.

VISCA İÇİN MAKSİMUM 4 MİLYON EURO

Cuma günü yapılacak son görüşme öncesinde Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, Edin Visca için 8 milyon euro isteyen Göksel Gümüşdağ’a mesaj gönderdi… “Trabzonspor’un 8-10 milyon Euro bonservis bedeli verecek bir finansal yapısı yok” diye konuşan Ağaoğlu’nun, Boşnak oyuncu için maksimum çıkabilecekleri rakamı 4 milyon euro olarak belirlediği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
13
Sevdim
6
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap