SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Dennis Man bombası!

Trabzonspor'dan Dennis Man bombası!

14 Haziran 2023 Çarşamba - 11:45








Editör: Barışcan ATMACA

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan dün medya ile gerçekleştirdiği basın toplantısında Kourbelis’e imzayı attırdık, 2 oyuncunun imzası da çok yakın” açıklamasını yaptı. İddiaya göre, Doğan’ın adıın vermek istemediği oyuncu Parma’nın sağ kanadı Dennis Man. 24 yaşındaki Rumen kanat için 3.2 milyon Euro teklif edildi

İLK resmi transferinin orta saha Dimitris Kourbelis’i alarak gerçekleştiren Trabzonspor’da bir ismin daha imza aşamasına geldiği ifade edildi. Gelen bilgilere göre, Trabzonspor, geçmiş yıllarda da gündeme getirdiği ancak transferini bir türlü sonlandıramadığı Parma’nın sağ kanat oyuncusu Dennis Man ile anlaşma sağladı. 24 yaşında 1.83 boyunda olan Rumen sağ kanat Dennis Man için, Bordo-Mavili kulübün kasasından 3.2 milyon Euro çıkacağı ifade edildi. Trabzonspor’un bu transferi sonlandırmasında Parma ile geçmiş yıllarda olan ikili ilişkilerinin önemli olduğu vurgulandı. Bu sezon Parma’da 28 Serie B maçına çıkan Dennis Man, 6 gol attı 2’de asist yaptı. Deneyimli kanat oyuncusu 18 kez giydiği Romanya Milli Takımı’nda 6 gol kaydetti.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap