SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Coman ve Boniface’ye yakın markaj

Trabzonspor'dan Coman ve Boniface’ye yakın markaj

Karadeniz Özel

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 14:56




Menajerler 2 süper yeteneği bordo-mavili kurmaylara önerdi...





20 yaşında 1.89 boyunda olan Victor Boniface, Norveç’in Bodo Glimt takımında forma giyiyor. Bodo Glimt’ten ayrılma kararı alan Nijeryalı forvet menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a tavsiye edildi. Teklif değerlendiriliyor. Elbette bu konuda son karar Abdullah Avcının olacak.

Menajerlerin, bordo-mavili kurmaylara sunduğu bir diğer isim ise Florinel Coman… 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Romanya’nın FCSB (Fotbal Club Steaua Bükreş) Kulübü’nde ter döküyor. 2022 yılında sözleşmesi bitecek olan Coman, bu sezon takımına 22 maçta 2 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

YENİ sezon planlamalarına başlayan Trabzonspor’da, yönetim, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda kadroya düşünülen isimlerle görüşmeleri sürdürüyor. Bu rapor dışında ise, menajerler neredeneyse her gün 10’a yakın futbolcuyu, bordo-mavili yöneticilere sunuyor. Bu isimler içinde 2’sinin diğerlerine göre bir adım öne geçtiği öğrenildi. Gelen bilgilere göre, bu yıldız adayları, Romanya’nın FCSB (Fotbal Club Steaua Bükreş) Kulübü’nde forma giyen sol kanat oyuncusu Florinel Coman ile Norveç’in Bodo Glimt takımında oynayan santrfor Victor Boniface. 23 yaşında 1.82 boyunda olan Florinel Coman, sol kanatın yanı sıra forvet hattının her bölgesinde oynayabiliyor.

20 yaşında 1.89 boyunda olan Victor Boniface ise ‘pivot’ forvet tanımına çok uygun bir santrafor. Bodo Glimt’te teknik direktör Kjetil Knutsen ile yıldızı barışmayan Nijeryalı Victor Boniface, kariyerini sürekli oynayacağı bir takımda sürdürmek istiyor. Bu nedenle de Trabzonspor’a gelmek için adeta can atıyor. Her 2 oyuncunun kulüpleriyle 1’in yıllık daha sözleşmesi var.Ancak oyuncuları bordo-mavili kurmaylara öneren menajerlerin, “Bonservis konusunu siz dert etmeyin. Biz onun halledeceğiz” dedikleri ifade edildi.

FLORİNEL COMAN

Yaş: 23
Boy: 1,82 m
Uyruk: Romanya
Mevki: Sol Kanat
Ayak: Sağ
Kulübü: FCSB
Söz. Bit. Tar.: 2022

VİCTOR BONİFACE

Yaş: 20
Boy: 1,89 m
Uyruk: Nijeria
Mevki: Santrfor
Ayak: Sağ
Kulübü: Bode Glimt
Söz. Bit. Tar.: 2022

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap