SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Cemil Usta paylaşımı!

Trabzonspor'dan Cemil Usta paylaşımı!

15 Mart 2020 Pazar - 11:57




Trabzonspor, Süper Lig'de 2019/ 20 sezonuna adı verilen efsane kaptanı ve Türk futbolunun unutulmaz ismi Cemil Usta'yı vefatının 17. yılında da unutmadı. Bordo - Mavili ekip, ''Dozer Cemil'' ve ''Takoz Cemil'' lakaplarıyla anılan efsane kaptanını, vefatının 17. yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı ve paylaşım büyük ilgi gördü. İşte o gönderi...





Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden, Süper Lig'de bu sezona adı verilen ve ''Dozer Cemil' ve 'Takoz Cemil' lakaplarıyla anılan Trabzonspor'un efsane kaptanlarından Cemil Usta, vefatının 17. yılında da unutulmadı.

Bordo - Mavili ekip, efsane kaptanının vefatının 17. yılında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla anarken paylaşıma ''Futbolseverlerin çoğu Cemil Usta ismini bu sezondan dolayı unutmayacak. Bizler içinse hep fazlası: Dozer Cemil ölümsüz bir karakter, bir Trabzonspor efsanesi, dahası Türk futbolu için bir değerler manzumesi olarak hep hatırlanacak.'' notunu düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap