SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Caceres hamlesi!

Trabzonspor'dan Caceres hamlesi!

06 Temmuz 2019 Cumartesi - 11:05




Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, stoper için tanıdık bir isme yöneldi.





Bordo-mavililerde stoper harekâtı devam ediyor... Savunmadaki rotasyonu ve kaliteyi artırmak isteyenTrabzonspor’un, uzun süredir gizlice yürüttüğü transfer operasyonundaki isim ortaya çıktı: Martin Caceres...
 
Bonservisi elinde olan ya da maliyeti uygun isimleri kadrosuna katmayı planlayan Karadeniz temsilcisi, 2016-2017 sezonunun devre arasında İstanbul’a getirdiği Uruguaylı savunmacı için yeniden düğmeye bastı. İlk görüşmeler olumlu O dönem 1 milyon euroluk astronomik menajer ücreti nedeniyle transferden vazgeçen Fırtına, şimdi ise transferi birebir bitirmeyi hedefliyor. 32 yaşındaki savunmacı ile direkt temasa geçen yönetim, pazarlıklara başladı. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Tarafların önümüzdeki günlerden yeniden bir araya gelmesi ve transfere nokta koyması planlanıyor.
 
Sakat dediler Juve’ye gitti!



 
2016’da menajer ücreti nedeniyle transferden vazgeçen Trabzonspor, o dönem Caceres’in sağlık raporlarını gerekçe göstermişti. Ancak başarılı oyuncu 1 ay sonra İngiliz ekibi Southampton’a imza atmıştı. Caceres daha sonra sırasıyla Verona, Laziove Juventus formalarını giydi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap