SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Asamoah bombası

Trabzonspor'dan Asamoah bombası

27 Kasım 2020 Cuma - 22:09




Trabzonspor scout ekibi, Abdullah Avcı'nın listesinde bulunan Kwadwo Asamoah'ın transferini ideal buldu.





Trabzonspor’un en büyük eksiği sol bek, orta sahada oyunun defansif yönünü oynayacak bir ön libero ve top dağıtacak bir 8 numara ile oyun aklı olacak 10 numara. 10 numara için Yunus Mallı adı öne çıktı. 6 ve 8 numara için Okay Yokuşlu ve Atakan Karazor’la birer görüşme yapıldı. Ancak pek de umutlu olunacak bir ortam yok. Çünkü ikisi de takımları için önemli oyuncular.

Bu yüzden Avcı’nın listesinde aşağılara doğru iniş başladı.

Scout ekibi Başkan Ağaoğlu’na Avcı’nın listesinde birden fazla mevkide oynayabilecek Kwadwo Asamoah’ın kendileri için en iyi seçeneklerden birisi olacağını anlattı. Hem sol bek ve sol açık oynayan, aynı zamanda 6 ve 8 numarada da oynayabilen sol ayaklı Asamoah’ın Trabzonspor’un birden fazla açığını kapatabileceği ile ilgili bir rapor verdiler.

Bonservisi elinde olan Asamoah’la ilgili Avcı’nın vereceği kararın, Trabzonspor yönetiminin transferle ilgili hamle yapıp yapmamasına neden olacağı öğrenildi.

Beğendim
19
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap