SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Alpaslan Öztürk hamlesi!

Trabzonspor'dan Alpaslan Öztürk hamlesi!

25 Şubat 2021 Perşembe - 14:25




Ocak ayı transfer döneminde Süper Lig'den kadrosuna kattığı iki isimle şampiyonluk yarışına tutunan Trabzonspor'da rota yine aynı. Bordo mavililerde bu kez de stoper ve orta saha rotasyonunu zenginleştirecek Alpaslan Öztürk için girişim yapılması bekleniyor.





Abdullah Avcı'nın trakıma gelmesinden sonra aldığı galibiyetlerle zirvenin hemen 6 puan gerisine yerleşen Trabzonspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Yönetim, deneyimli teknik adamın raporu doğrultusunda hareket ederken yerli isimlerin transferi konusunda da mesai harcanacak. Kontenjan adına kulübede oturabilecek ve ilk 11'de de oynadığı zaman katkı verecek bir oyuncu arayan Fırtına, sezon başında Alpaslan Öztürk'ü gündemine almış ancak kulübü Göztepe ile anlaşma sağlayamamıştı. Ayrıca gündemdeki savunmacı ise model eşi Ebru Şancı’nın ‘King Kong’ benzetmesi yaptığı Alpaslan Öztürk. 27 yaşındaki savunmacının Göztepe yönetimine, “Trabzonspor’da oynamak istiyorum. İzin verin” dediği öğrenildi.

Galatasaray da devrede

Özellikle Majid Hosseini'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık bu bölgeye yeni bir isim de bakan yönetim, İranlı stopere de sözleşme önermişti. Alpaslan'ı sezon sonunda kontratının bitmesinden dolayı bedava transfer etme imkanı bulunan Trabzonspor'un Abdullah Avcı faktörü ile birlikte deneyimli oyuncunun menajeriyle görüşmesi bekleniyor. Milli oyuncuyu Galatasaray da istiyor.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap