SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Ali Saydam açıklaması!

Trabzonspor'dan Ali Saydam açıklaması!

23 Eylül 2021 Perşembe - 12:47




Trabzonspor, Ali Saydam'ın göreve getirileceği iddiaları üzerine açıklama yaptı.





Trabzonspor, Ulaş Özdemir'in ardından Medya İletişim Direktörü olarak Ali Saydam'ın göreve getirileceği iddiaları üzerine açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Son günlerde sosyal medyada yer alan gerçek dışı bazı haberlerle alakalı olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği hasıl olmuştur.

1- Kulübümüz, hiçbir kişi veya şirketle herhangi bir PR anlaşması yapmamıştır. Halka açık bir yapı olmamız dolayısı ile yapılabilecek. bu tarz önemli anlaşmalar SPK'nın ilgili mevzuatları kapsamında kamuoyu ile paylaşılmaktadır.

2- Bahsi geçen PR şirketi ile başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu'nun ne şahsi ne de şirketlerinin hiçbir şekilde ticari ve özel ilişkisi söz konusu değildir.

3- Hiçbir PR şirketinin elemanının kulübümüzde görevli olarak çalışması söz konusu değildir.


4 - Sezon başı yaptığımız iletişim çalışmaları kapsamında hazırlatılan "Kemençenin Rüyası" filmi, iddia edildiği gibi 400 bin TL'ye yönetim kurulu üyemizin ortak olduğu bir şekilde değil, dışarıdan bağımsız bir prodüksiyon şirketine, 184, 870 TL karşılığında yaptırılmış olup faturalar ve ilgili diğer belgeler kulübümüz yasal kayıtlarında mevcuttur.

Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz bu süreçte, takımımızın ve camiamızın motivasyonunu bozabilecek bu tarz gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap