SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Aboubakary Koita hamlesi!

Trabzonspor'dan Aboubakary Koita hamlesi!

14 Mart 2024 Perşembe - 10:24




TotalFootballAnalysis'ten Brandon Liss, Trabzonspor'a Aboubakary Koita transferi konusunda dikkat çeken uyarılarda bulundu.





Trabzonspor'un gündeminde "yeni Nwakaeme" olarak lanse edilen Aboubakary Koita var... Moritanyalı oyuncunun en büyük özelliği çok yüksek adam geçme yüzdesine sahip olması.

Ancak Koita'yı inceleyen TotalFootballAnalysis'ten Brandon Liss, Trabzonspor'u Moritanyalının şut seçimi konusunda adeta uyarıyor.

“KALEYİ BULMA KONUSUNDA SIKINTILI”

* Koita'nın şut seçimi zaman zaman karışık olabiliyor. Daha iyi bir golcü olabilmek için bu yönünü geliştirmesi gerekiyor.


 * 90 dakika başına 4,12 ile Belçika Ligi'nde en fazla şut atan 3'üncü oyuncu. Ancak kaleyi bulma konusunda sıkıntılı. Bu sezon Sint-Truiden adına yaptığı şut denemelerinin yalnızca yüzde 40'ı kaleyi buldu. Ana nedeni Koita'nın sık sık ceza sahası dışından şut atması. Şutlarının yarısından fazlasının ceza sahası dışından olması.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap