SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan 3 yıllık imza! Genç oyuncu...

Trabzonspor'dan 3 yıllık imza! Genç oyuncu...

18 Haziran 2020 Perşembe - 16:05




Trabzonspor, 19 yaşındaki genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...





Trabzonspor'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Bordo-mavili ekip iç transferde 19 yaşındaki Taha Tunç ile anlaştı ve 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Pendikspor formasıyla dikkatleri üzerine çeken Taha Tunç, Trabzonspor ile 3 yıllığına anlaştı. Taraftarlar genç yeteneğin özelliklerini, kariyerini ve yaşını merak ediyor. Peki, Taha Tunç kimdir? Hangi takımdan geldi? Hangi pozisyonda oynuyor? Yaşı kaç?

Trabzonspor, Pendikspor'dan 19 yaşındaki genç yetenek Taha Tunç'u transfer etti. 3 yıllık sözleşme imzalanan Taha Tunç'un kim olduğu merak ediliyor.

TAHA TUNÇ KİMDİR?

20 Mart 2001 yılında İstanbul'da dünyaya gemiştir. Taha Tunç, merkez orta saha pozisyonunda forma giymektedir. Pendikspor'un formasını giyen genç oyuncu 2019 yazında Trabzonspor'a transfer olmuştu. Taha Tunç, bu sezon 22 maça çıkmıştır. Bu karşılaşmalarda 5'de gol atma başarısı göstermiştir. Bu sezon bir kez ön libero da forma giymiştir. Bir kez de sağ bek mevkisinde denenmiştir.

Milli Takım kariyeri:


U16 - 3 Maç

U18 - 9 Maç - 1 Gol

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap