SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan 2 kartal'a pençe!

Trabzonspor'dan 2 kartal'a pençe!

Karadeniz Özel

05 Haziran 2022 Pazar - 09:08




Menajerler, Beşiktaş ile anlaşamayan 2 oyuncuyu şampiyon Trabzonspor’a önerdi...





Sezon başında Can Bozdoğan’ı Alman ekibi Schalke’den 1.8 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonlu kiralayan Beşiktaş opsiyonu kullanmadı. Bu gelişme üzerine 22 yaşındaki orta saha boşta kaldı. Almanya’ya dönmek istemeyen Can Bozdoğan’ın, menajeri Ersin Akan tarafından bordo-mavili takıma önerildiği öğrenildi.

Ersin Akan’ın, Trabzonsporlu kurmaylara yaptığı teklifin Can Bozdoğan ile sınırlı kalmadığı, menajerliğini yaptığı bir diğer oyuncu Güven Yalçın’ı da Fırtına’ya önerdiği ortaya çıktı. Beşiktaş’la kontratı biten 23 yaşındaki Güven’in, yapılan görüşmelerde şartlarda anlaşamadığı ve İstanbul ekibi ile köprüleri attığı kaydedildi.

HER iki oyuncuyla ilgili teklifin bordo-mavili kurmayların önünde olduğu bildirilirken, Can ve Güven’in transferiyle ilgili son kararı teknik direktör Abdullah Avcı’nın vereceği ifade edildi. Avcı, iki futbolcuyla ilgili olumlu görüş bildirirse, transferin detaylarına geçilecek, sözleşme süreleri ve ödenecek paralar konuşulacak.

CAN BOZDOĞAN

21 yaşında 1.74 boyunda olan Can Bozdoğan sol ayaklı bir orta saha. 10 numara da oynayan Can Bozdoğan bu sezon 22 lig maçında 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

GÜVEN YALÇIN

2018 yılından bu yana Beşiktaş’ta forma giyen 23 yaşındaki Güven Yalçın, toplam 101 maça çıktı. Genç forvet oyuncusu takımına 20 gol 7 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
8
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap