SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'dan gelecek paranın gideceği adres

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'dan gelecek paranın gideceği adres

03 Aralık 2019 Salı - 09:48




Trabzonspor haberleri...Trabzonspor'un Lille'den beklediği Yusuf Yazıcı'nın bonservisinin büyük bir kısmı yapılan anlaşma nedeniyle Bankalar Birliği'ne gidecek.





Yusuf Yazıcı’nın satışından gelecek paranın yolunu gözleyen Trabzonspor’dan çok, Bankalar Birliği... Bankalar Birliği, kulüple yaptığı anlaşma gereği, Lille’den gelecek paranın yüzde 70’ini alacak. Bununla da kalmayacak olan Bankalar Birliği, futbolcu satışı dışında, seyirci hasılatı, ürün geliri dahil kulübe giren tüm paranın takibini yapıyor.

16.5 milyon Euro'ya transfer oldu

Bilindiği üzere Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın bonservisinden 16.5 milyon Euro almıştı. Ayrıca Yusuf Yazıcı'nın 25 maç oynaması halinde Lille, Trabzonspor'a 1 milyon Euro daha ödeyecek.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması

Öte yandan Trabzonspor’da bir süredir Sörloth’un bonservisinin alınacağı konuşuluyordu… ancak bu sözlere yönetimden, ''sözleşmesinde ‘kesin satın alma bedeli’ yazan bir oyuncu için kulübü (Crystal Palace) pazarlık yapmaz. Biz de şu anda Sörloth için sözleşmede yer alan rakamı ödeyip, kendimizi FFP karşısında zor durumda bırakmayız. Sörloth, Trabzonspor’un oyuncusu. Ama bonservisi 2020’de bizim olacak'' demişti.


Başkan Ahmet Ağaoğlu da pazar akşam Galatasaray maçından sonra; ''2 sene sonra vereceğim 6 milyon Euro’yu bugün niye vereyim? 6 milyon Euro’yu faize koysanız 8-9 milyon Euro olur. Bazıları diyor pazarlık yapın 4 milyon Euro’ya alın. Masaya oturursanız 15 milyon Euro olur. Kalkarsınız'' diye anlattı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap