SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da yıldız oyuncuya mesaj gönderdi!

Trabzonspor'da yıldız oyuncuya mesaj gönderdi!

19 Ocak 2019 Cumartesi - 09:54




Transfer yasağının kalkma ihtimaline karşın yönetim görüşme yaptığı stoper Awaziem ile her konuda anlaşmıştı.





Porto ile de oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralama noktasında görüşmeler yapan bordo-mavililer, Portekiz ekibi ile de el sıkışıp transfer yasağının kalkmasını beklemeye başlamıştı. Ancak yasak kalkmayınca bordo-mavililer hem Porto'ya hem de 22 yaşındaki futbolcuya yazı yollayarak, "Transfer geçekleşmediği için üzgünüz" ifadelerini kullandı. Nijeryalı oyuncu yaz döneminde alınabilir.

BU BİR FIRSATTIR

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, transfer yasağının beklenen bir süreç olduğunu belirtti. Trabzonspor'un kurtuluş reçetesinin gençler olduğunu vurgulayan Sağıroğlu, "FIFA'da 18 tane dosyamız var. Bunların her birini de ödemek de aşağı yukarı 40 milyon TL'den 100 milyon TL'ye rakamlar. Transfer yasağımız bekleniyordu ve geldi. Avantaj mı, dezavantaj mı bunu bana sorarsanız avantaj. Gençler için bir fırsat. Trabzonspor adına ben bunu fırsat olarak görüyorum. En azından taraftarın transfer heyecanı ortadan kalktı" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap