SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da yeniden Alioski sesleri!

Trabzonspor'da yeniden Alioski sesleri!

30 Mayıs 2022 Pazartesi - 09:53




Süper Lgʼ şampiyon tamamlayan Trabzonspor geçen sezon olduğu gb bu sezon da transfer çalışmalarına çok hızlı başladı. Bordo-Mavliler, gelecek sezon için kadrosuna 7-8 oyuncu transfer edecek. Bordo-Mavililerʼn önceliği ise sol bek transfer. Trabzonsporʼun daha önce de pazarlık masasına oturduğu Ezgjan Alioski da adaylar arasında ön plana çıkıyor.





Karadenz Fırtınası'nda sol bek transfer çn brçok aday var. O adaylar arasında Eren Elmalı, Ghslan Konan ve Ludwg Augustnsson yer alıyor. Bu smlern dışında Trabzonspor'un daha önce de pazarlık masasına oturduğu Ezgjan Alioski da adaylar arasında ön plana çıkıyor.

Bordo-Mavl Yönetmn ve Abdullah Avcı'nın Alosk smnde ısrar ettğ ve oyuncuyla görüşmelern sürdüğü öğrenld. Kuzey Makedonyalı oyuncu le daha önce görüşülmüş ancak maaş konusunda anlaşmaya varılamamıştı.

Suud Arabstan Pro Lg'de Al-Ahl takımında top koşturan futbolcunun Avrupa'ya dönmek stedğ fade edlyor. Geçtğmz yıl İngltere Premer Lg ekb Leeds Unted'tan Al Ahl'ye bedelsz olarak transfer olan tecrübel oyuncu Arabstan Lg'ne br türlü uyum sağlayamadı.

30 yaşındak yıldız oyuncunun Şampyonlar Lg faktörü nedenyle Trabzonspor'un teklfne bu kez 'Evet' demes beklenyor. Kuzey Makedonyalı yıldızın geçen yıla göre daha makul br maaş talebnde bulunması beklenyor

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap