SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da yeni hedef Ahmed Kutucu

Trabzonspor'da yeni hedef Ahmed Kutucu

17 Kasım 2020 Salı - 15:43




Abdullah Avcı, Kenan Karaman'ın transferinin kulübünün bırakmak istememesi nedeniyle gerçekleşmemesi üzerine hedefini Ahmed Kutucu olarak belirledi.





Abdullah Avcı’nın yerli oyuncu arayışları devam ediyor… Yunus Mallı, Kenan Karaman ve Okay Yokuşlu’yu arayarak Trabzonspor’a gelmeleri konusunda ikna etmeye çalışan Avcı’nın yeni hedefi ise Ahmet Kutucu oldu.

Kenan’ın kulübü Düsseldorf’un, Euro 2020 sonrasında yüksek bir rakama satmak istediği için Kenan’ı Trabzonspor’a vermeye reddetmesi üzerine Avcı alternatif olarak Ahmet’e yöneldi. Abdullah Avcı'nın formasını giydiği Schalke’de rezerv takıma gönderilen ve 3’üncü ligde oynamak zorunda kalan Ahmet’i, “Euro 2020’de olmak istiyorsan göz önünde bir ligde sürekli oynamalısın. Sana Trabzonspor’da bu şansı verebilirim” diyerek genç oyuncuyu aradığı bildirildi.

Rezerv takıma gönderildiği için milli takıma seçilemeyen Ahmet’in Euro 2020’de kesinlikle yer almak istediği için Schalke yönetiminden devre arasında takımdan ayrılmak için izin istediği de gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap