SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da yabancı kuralı sonrası 4 ayrılık daha!

Trabzonspor'da yabancı kuralı sonrası 4 ayrılık daha!

22 Haziran 2021 Salı - 13:02




TFF'nin yeni yabancı kuralı kararını açıklamasının ardından Trabzonspor'da kadro mühendisliği planı revize edildi. Şimdiye kadar Bruno Peres, Hamsik, Gervinho ve Koita'yı kadrosuna katarak 4 yabancı transferini bitiren bordo-mavililerde bazı oyuncularla yollar ayrılacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre hareket eden Trabzonspor'da Flavio ve Diabate kiralanacak. Bonservis bedeli beklenen Djaniny ve Ekuban'a gelecek transfer teklifleri değerlendirmeye alınacak.





Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Bruno Peres, Hamsik, Gervinho ve Koita'yı kadrosuna kattı. Operasyonu sürdüren bordo-mavililerde gözler bir yandan da takımdan ayrılacak isimlere çevrildi. 61 Saat'in haberine göre; Trabzonspor yönetimi, TFF'nin yabancı kuralı sonrası bazı oyuncularla yollarını ayıracak.

2 İSİM KİRALIK LİSTESİNE KONULDU

Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon takıma dahil edilen Flavio ve Diabate'yi kiralayacak. 2 oyuncu içinde lig içinden takım arayışları sürerken ilerleyen haftalarda takımların netleşmesi bekleniyor.

EKUBAN VE DJANINY'DEN BONSERVİS GELİRİ BEKLENİYOR

Trabzonspor'da bonservis bedeli beklenen Djaniny ve Ekuban için henüz tatmin edici teklifler gelmedi. Bordo-mavili yönetim, şartlarına uyacak teklifleri değerlendirmeye alacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap