SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın transferde onay verdiği ilk 3 isim

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın transferde onay verdiği ilk 3 isim

16 Kasım 2019 Cumartesi - 15:30




Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Oğuzhan Özyakup, Yunus Mallı ve Lotric transferlerine onay verdi. Karaman ayrıca; sağ bek ve sol beke de transfer yapılmasını istiyor.





Sezon başında yapılan Obi Mikel ve Sturridge transferleri için, “benim transfere herhangi bir dahlim olmadı” açıklaması yapan Ünal Karaman, kısa bir süre önce de, “biz de artık elimizi transferde taşın altına koyacağız” diyerek transfere dahil olacağı mesajını verdi. Bir transfer raporu hazırladığı ve bazı isimlerle ilgili rapor verdiği bildirilen Karaman son olarak, “sansasyonel transferler yerine gençlerin olması daha çok uyum sağlayacaktır” diyerek ne tarz oyuncular istediği yönünde de herkesin bir fikir sahibi olmasını sağladı.

TRANSFER LİSTESİNDE İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI

Karaman’ın bahsettiği transfer alternatifleri ise netleşti. Tecrübeli teknik adamın birinci önceliği Yusuf Yazıcı’nın yokluğunu dolduracak bir 10 numara. Yönetimin önüne koyduğu Oğuzhan ve Yunus Mallı isimlerinden ikisine de onay verdi. Karaman ayrıca sağ ve sol beke birer takviye ile kanada da bir oyuncu alınmasını istiyor. Özellikle kanat için Lotric ismi Karaman’ın üzerinde durduğu isim olarak dikkat çekiyor.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap