SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Uğurcan Çakır’ın, Avrupa planı netleşti

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır’ın, Avrupa planı netleşti

27 Ekim 2021 Çarşamba - 15:21




Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa'dan üst klasman bir takımda futbol hayatına devam etmek istiyor. Ancak bunun için acele etmiyor. Hatta planlarını erteledi. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterip hem kendisi hem kulübü için en iyi olanı yapma kararı aldı.





Trabzonspor yönetimi sezon başında Uğurcan Çakır’ı satma konusunda planlar yapıyordu… hatta milli kaleciye Ocak ayında yeni tekliflerin geleceği konuşuluyordu. Ancak takımın ivme yakalaması, ligde lider konuma gelmesi, Uğurcan’ın devre arasında takımdan ayrılma planlarının ertelenmesine neden oldu.

Milli kalecinin şu an için devre arasında ayrılma ihtimali yok. Hatta Uğurcan son dönemde, “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Gelecek sezon Trabzonspor’la Şampiyonlar Ligi’nde oynadıktan sonra daha yüksek bir bonservis ücretine gidebilirim” demeye başladı. Yönetimin de zaten Uğurcan’ı devre arasında gönderme planı yok.

Hali hazırda 25 yaşında olan Uğurcan’a göre bir kaleci için henüz genç yaşta… Sıradan bir takıma düşük bonservis bedeliyle gitmesi yerine, daha büyük paralara üst klasmanda bir takıma gitmesinin hem kendisi hem Trabzonspor için çok daha iyi olacağını düşünüyor. Uğurcan'a göre 26 ya da 27 yaşında Avrupa’da istediği kalibrede bir takıma gidebilir. Gidemese de sorun yok. Çocukluğunun, tuttuğu takımın formasını giymek de kendisi için bir gurur vesilesi.




Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap