SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Uğur Çiftçi operasyonu! O ismi teklif edecek!

Trabzonspor'da Uğur Çiftçi operasyonu! O ismi teklif edecek!

12 Aralık 2021 Pazar - 13:14




Trabzonspor devre arası transferi için gözüne kestirdiği Uğur Çiftçi'ye karşılık o ismi teklif edecek.





Süper Lig'in namağlup lideri Trabzonspor devre arası transfer döneminde kadrosunu sol bek transferiyle güçlendirmek istiyor. Bordo Mavililerin sol bek arayışları sürerken listesindeki isimlerle de temaslar sıklaştırılıyor. Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren yönetim, sol bek takviyesi için gündemindeki isimleri değerlendirmeye alıyor.

Trabzonspor'un sol bek için düşündüğü isimler arasında Uğur Çiftçi de yer alıyor. Bordo Mavililerin sezon başında da transfer gündeminde bulunan Çiftçi için Sivasspor'un yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle geri adım atılmıştı. Ancak Trabzonspor yönetimi Sivasspor'un kapısını Uğur Çiftçi transferi için bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Sivasspor Uğur Çiftçi transferi için bordo mavililerden 2.5 milyon Euro istemişti. Bordo Mavililer 1 milyon Euro'dan fazla bopnservis ödemeyeceklerini bildirerek takas formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'un Uğur Çiftçi transferi için takasta İsmail Köybaşı'yı önereceği öğrenildi. Öte yandan Uğur Çiftçi ise hem şampiyonluk yaşamak hem de A Milli Takım'da forma giyebilmek için Trabzonspor'a gitmek istiyor.

Beğendim
18
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap