SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da transfer harekatı!

Trabzonspor'da transfer harekatı!

Karadeniz Özel

23 Nisan 2023 Pazar - 13:01




Bordo-Mavili yönetimin çok gizli yürüttüğü transfer harekatını Karadeniz açıklıyor!





4-1 kaybedilen Sivasspor maçının sonrasında teknik direktör Nenad Bjelica ile ‘acil durum toplantısı’ yapan kurmayların, gelecek sezonun planlamaları için de görüştüğü ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre, Hırvat çalıştırıcı, kendisine sunulan 3 isme onay verdi.

Gelen bilgilere göre, Ukrayna’nın Dnipro takımında forma giyen golcü Artem Dovbyk listenin ilk sırasında yer alıyor. Daha önce de birkaç kez gündeme gelen 25 yaşında 1.89 boyundaki forvet oyuncusu için Dnipro ile yeniden temasa geçilecek. 31 Aralık’ta kulübü ile sözleşme bitecek olan Artem Dovbyk, uygun bir bonservis bedeli ile transfer edilecek. Artem Dovbyk bu sezon Dnipro’da 29 maçta 23 gol 5 asistlik müthiş bir performans sergiledi.

NENAD Bjelica’ya sunulan listenin iki numarasında Fenerbahçe’nin orta sahasındaki Sloven yıldızı Miha Zajc’ın adı yer aldı. 28 yaşında 1. 78 boyundaki Miha Zajc’ın, Sarı-Laciverliler ile sezon sonunda kontratı sona eriyor. Trabzonspor bu transferi resmileştirmesi halinde Sloven orta saha için her hangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. 6 ve 8 numara oynayabilen Miha Zajc, bu sezon Fenerbahçe’de toplam 28 maça çıktı. 4 gol atıp 3 da asist yaptı.

LİSTEDEKİ 3 numaralı adayının ise kaleci Ersin Destanoğlu olduğu öğrenildi. Beşiktaş’ta, Mert Günok’un gölgesinde kalan ve sezon sonu Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak istediğini bildirilen Ersin Destanoğlu ile daha önce yapılan görüşmede olumlu yanıt alındığı bildirildi. 22 yaşında 1.95 boyunda olan Ersin Destanoğlu, sezon bitiminde takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan kaptan Uğurcan Çakır’ın yerine düşünülüyor. Ersin bu sezon Beşiktaş’ta toplam 11 maçta 990 dakika görev aldı.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
11
Sevdim
6
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap