SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da transfer harekatı! Kod adı: ACİL

Trabzonspor'da transfer harekatı! Kod adı: ACİL

25 Ocak 2021 Pazartesi - 13:38




Abdullah Avcı’nın G.Birliği maçının sonrasında, “Bu kadro yetersiz, transfer şart” sözleri kurmayları harekete geçirdi





Ara transfer döneminin bitimine 12 gün kala Bordo-mavili kurmaylar işi daha sıkı tutmaya başladı. Ekonomik imkanlar doğrultusunda stoper dışında bölgeye takviye isteyen Abdullah Avcı’nın listesi doğrultusunda çalışmalar hız verildi. Kasımpaşa’nın yolları ayırma kararı aldığı Fode Koita, Sivasspor’un kaptanı Hakan Arslan, Bursaspor’un genç sağ beki İsmail Çokçalış ve Antalyaspor’un kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar listenin ilk sırasında

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, önceki gün oynanan Gençlerbirliği maçının sonrasında kadronun yetersiz olduğunu, takıma mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyledi. Avcı’nın kameralar önündeki bu isteği daha önce transfer konusunda kulağının üstüne yatan yönetimi harekete geçirdi. Yaşanan ekonomik krizi öne süren bu nedenle de transferde işi ağırdan alan kurmaylar, Abdullah Avcı’nın bu açık çağrısından sonra, adeta kış uykusundan uyandı.

Karadeniz'in aldığı bilgilere göre bordo-mavili kurmaylar ‘acil’ koduyla 4 isim için deyim yerindeyse taarruza geçti. Bu futbolcular, Kasımpaşa’dan ayrılma kararı alan 30 yaşındaki forvet Fode Koita, Sivasspor’un orta sahadaki beyni Hakan Arslan, Galatasaray’ın da çok istediği Bursaspor’un genç sağ beki İsmail Çokçalış ve Antalyaspor’un kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar. Oyuncularla anlaşma sağlayan bordo-mavili kurmaylar, kulüpleriyle görüşmeleri sürdürüyor. Özellikle İsmail ve Gökdeniz de ısrarcı olan yönetim, bu gençlerin kulüplerine bir sonrası satıştan ciddi bir pay önerdi. Yapılan teklifler yeterli bulunursa oyuncular imza için Trabzon’a getirilecek.

FODE KOİTA /KASIMPAŞA

30 Yaşında / forvet
Bu sezon 4 gol attı
Sözleşmesi
sezon sonu bitiyor

HAKAN ARSLAN / SİVASSPOR

32 yaşında/ orta saha
Bu sezon 5 gol 1 asisti var
2024 yılana kadar
sözleşmesi bulunuyor

İSMAİL ÇOKÇALIŞ / BURSASPOR

20 yaşında / sağ bek
Bu sezon 1 gol 1 asisti var
2022 yılına kadar
sözleşmesi bulunuyor

GÖKDENİZ BAYRAKDAR / ANTALYASPOR

18 yaşında / sağ kanat
3 golü bulunuyor
2025 yılına kadar
sözleşmesi bulunuyor

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap