SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da transfer harekatı! İşte Abdullah Avcı'nın transfer listesi

Trabzonspor'da transfer harekatı! İşte Abdullah Avcı'nın transfer listesi

12 Nisan 2024 Cuma - 00:19




Forvet arayışlarına şimdiden başlayan Trabzonspor’da liste geniş... Ancak bir isim varki listenin en üst sırasında yer alıyor. Karadeniz devi, o golcü için seferberlik başlatacak.





Süper Lig’de yarın Papara Park’ta Sivasspor’u konuk edecek olan Bordo-Mavililer, bayramda çalışmaya devam etti. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde taktik ağırlıklı bir prova gerçekleştiren Karadeniz ekibi, bugün son idmanını yapacak. Fenerbahçe maçı sonrası cezası 4 maça düşürülen Trabzonspor, taraftarından yoksun şekilde Sivas mücadelesine çıkacak.

Weghorst ve Petkovic...

İlk 11’e en az 6-7 transfer yapmayı planlayan Bordo-Mavililer’de, alternatif oyuncular ve yerli takviyesiyle birlikte transfer sayısının 10’u geçmesi kesin gözüküyor. En önemli mevkilerden biri forvet. Golcü listesi oldukça kabarık... Weghorst ve Petkovic bunlardan sadece bazıları.

Draguş gelmeye hazır

Bu sezon kiralık oynadığı Gaziantep FK’da gösterdiği performansla Trabzonspor’un radarına giren Denis Dragus, Bordo-Mavili formayı giymeyi çok istiyor. Standard Liege’e yaptığı ilk teklif yetersiz bulunan ve sonrasında yeniden Belçika ekibinin kapısını çalan Fırtına, transferi bitirmeye yaklaştı. Kulübüyle 1 yıl kontratı kalan 24 yaşındaki forvet, kanatlarda da görev yapıyor. Dragus Süper Lig’de çıktığı 26 maçta 11 gol attı.


İspanyollar yine Torres'i yazdı

Sevilla ile kontratı bitecek olan Oliver Torres Trabzonspor’un gündemine gelmişti. 29 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Abdullah Avcı da onay verirken, İspanya basını anlaşmanın yakın olduğunu yazıyor. Atletico Madrid ve Porto gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyen Torres, hem orta sahanın merkezinde hem de sol kanatta görev yapıyor. İspanyol medyası, Fırtına’nın yıldız futbolcuya 3 senelik cazip bir kontrat önerdiğini yazdı.

12 milyon Euro istiyorlar

Fırtına’da forvette ilk tercih ise Paul Onuachu. Sezon başında 1.5 milyon Euro bedelle Southampton’dan kiralanan 29 yaşındaki santrafor için İngiliz ekibinin 12 milyon Euro’dan kapıyı açtığı öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi ise Onuachu’yu yeniden kiralamaya çalışacak. Bu doğrultuda kulübüyle görüşmeler başlarken, Southampton’dan gelecek cevaba göre süreç netleşecek. Onuachu’nun Trabzon’da mutlu olması ise bu transferde Bordo-Mavililer’in elini güçlendiriyor.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap