SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Talisca bombası!

Trabzonspor'da Talisca bombası!

02 Kasım 2019 Cumartesi - 12:19




Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, transferde büyük oynuyor. Ara transferde kadrosunu iyi bir 10 numara ile güçlendirmeyi hedefleyen Bordo-Mavili kurmayların, Evergrande forması giyen Anderson Talisca’yı gündeme aldıkları ortaya çıktı.





Beşiktaş’ın da hedefinde olan Brezilyalı yıldız, kiralık olarak düşünülüyor. Gelen bilgilere göre Fırtına, Talisca için 3.5 milyon Euro’luk ciddi bir rakamı gözden çıkarmış durumda. Yıldız oyuncunun menajerine teklif iletildi. Olumlu yanıt gelirse bu kez Çin takımı ile masaya oturulacak

Efsane isim Cemil Usta’nın adının verildiği sezon, Süper Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, çok önemli bir ismi kadrosuna katmak için araştırmalara başladı. Gelen bilgilere göre, 32 milyon Euro karşılığında Evergrande takımına transfer olan Anderson Talisca, Çin’de mutlu olmadığını ve yeniden Türkiye’ye dönmek istediğini bildirdi. Menajeri Carlos Leite’ye bu isteğini ileten Brezilyalı 10 numaranın, “Burada huzursuzum. İyi para kazanıyorum ancak bu beni mutlu etmiyor. En özel günleri Türkiye’de yaşadım. Bana oradan bir takım bul” dediği öğrenildi.

Talisca'nın bu isteği, ara transferde takıma çok iyi bir 10 numara almayı planlayan Bordo-Mavili kurmayları harekete geçirdi. Gelen bilgilere göre, Trabzonspor yönetimi, Talisca’nın menajeri Carlos Leite ile temasa geçti. Yıldız oyuncuya olan ilgi anlatıldı. Yine aynı kişilerden aldığımız haberlere göre, Trabzonspor, Brezilyalı yıldızı, kiralık olarak düşünüyor. Bunun için de 3.5 milyon Euroluk bir rakam gözden çıkarılmış durumda. Talisca ve menajeri teklife sıcak bakarsa bu kez Çin ekibi ile pazarlık masasına oturulacak. 25 yaşında olan Talisca’yı Beşiktaş da çok istiyor.

(Evergrande formasıyla 24 maça çıkan Anderson Talisca 13 gol attı.)

TALİSCA KİMDİR?

Adı: Anderson Souza Conceição
Yaş: 25
Boyu: 1,90 m
Uyruğu: Brezilya
Mevki: Forvet - Sağ Kanat
Ayak: Sol ayak
Kulübü: Guangzhou Evergrande
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2022

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap