SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Sturridge gerçeği! Hasta hasta oynadı

Trabzonspor'da Sturridge gerçeği! Hasta hasta oynadı

25 Aralık 2019 Çarşamba - 10:20




Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, eski bir futbolcu olan babasından her gün yeni bir şeyler öğreniyor. Bu arada Daniel Sturridge'in Konyaspor maçında hasta hasta oynadığı öğrenildi.





Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer 13 açılış golü atarken, Alexander Sörloth ise bu gollerin 5’ini atan isim olarak dikkat çekti. Bu arada babası Goran, Bursaspor’da oynayan Norveçli oyuncu ''her gün konuşuyoruz babamla. Benle alakalı konular üzerinde duruyoruz  Sürekli iletişim halindeyiz. Nasıl olmam gerektiği konusunda sürekli bana öğütler veriyor. Şu an için kendisi biraz daha iyi ama yetişeceğim kendisine'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da Sturridge gerçeği! Hasta hasta oynadı

Hakkında istediği zaman oynayıp istemediği zaman oynamadığı iddiaları olan Daniel Sturridge’in dün akşam Konyaspor maçına serum yiyip çıktığı ortaya çıktı… maçtan önceki hafta soğuk algınlığı yüzünden hasta olan İngiliz oyuncunun Konya’ya gelmek istediği ve oynamak için Ünal Karaman’dan forma istediği bildirildi.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap