SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da stoper operasyonu! İşte son gelişmeler

Trabzonspor'da stoper operasyonu! İşte son gelişmeler

28 Temmuz 2022 Perşembe - 09:15




Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre öncelik stoper takviyesine verilirken, listede Tuanzebe, Vestergaard, Murillo, Djiku ve Diakhaby gibi isimler yer alıyor. İşte Trabzonspor'un stoper arayışlarında yaşanan son gelişmeler...





DenswilLarsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Trezeguet'yi renklerine bağlayan Trabzonspor'da ana gündem stoper...

Hem Başkan Ahmet Ağaoğlu hem de teknik direktör Abdullah Avcı, kısa zamanda savunma takviyesini yapmak istediklerini her fırsatta dillendirirken, yönetim stoper avına çıktı...

Manchester United'ın kadroda düşünmediği Tuanzebe ve Leicester City'den Vestergaard görüşmelerinde şu ana kadar sonuç yok.

İtalya'dan ise Jeison Murillo gündemde. Sampdoria'nın 30 yaşındaki Kolombiyalı savunmacısının 1 yıl kontratı kaldı. Gelmesi en kolay isim olarak bu futbolcu gözüküyor.

Ancak Fırtına'nın listesinin ilk sırasında Alexander Djiku ismi yazıyor. Strasbourg'un stoperi, top tekniği ve hızı ile öne çıkıyor.


Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istediği Ganalı stoperin kulübüyle 1 yıl kontratı var. Ancak Rennes ve Nice gibi takımlarla da adı anılan 27 yaşındaki Djiku için Ligue 1 ekibinin bonservis beklentisi 6 milyon euro.

Karadeniz devi bu rakamı indirmeye çalışıyor. Djiku'nun stoperin yanı sıra ön libero ve sağ bek mevkilerinde de oynayabilmesi dikkat çekici bir özellik. Süper Kupa finali ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı yaklaşıyor, yönetim zamanla yarışıyor. Kısa sürede iş bitebilir.

DJIKU KİMDİR?

Alexander Djiku, 9 Ağustos 1994'te Fransa'da doğdu. 1.82 boyundaki stoper futbola Bastia altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu.

2017 yılında 2 milyon euro karşılığında SM Caen'e transfer oldu.

2019-20'de ise bu kez 4.5 milyon euro'ya Strasbourg tarafından bonservisi alındı.


Aslen Ganalı olan deneyimli oyuncu ülkesinin formasını 17 kez terletti ve 1 gol attı. 1 kez yılın futbolcusu seçildi.

Kariyerinde çıktığı 215 maçta 5 gol atıp, 1 de asist yaptı.

SÜRPRİZ İDDİA: DIAKHABY

Öte yandan Fırtına'da görüşmelere başlanan son isim Valencia'dan Mouctar Diakhaby oldu.

Sözleşmesinin son yılına giren 25 yaşındaki Gineli stoper için bordo- mavililer, İngiltere'de yaşayan Rus menajeri Vadim Vasilyev ile temas kurdu.

1.92 boyundaki oyuncunun şartları öğrenildi. Valencia'nın oyuncuyla ilgili planları soruldu.


İspanyol ekibinin sözleşme yenileme için herhangi bir hamle yapmadığını söyleyen Rus menajer, Trabzonspor'a, "Doğru bir teklifle gelmeniz durumunda Valencia hayır demeyecektir" mesajı gönderdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap