SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Sporar ve Sherif için prensip anlaşmaları tamam

Trabzonspor'da Sporar ve Sherif için prensip anlaşmaları tamam

30 Nisan 2021 Cuma - 11:41




Trabzonspor transferde iki yabancı üzerine yoğunlaştı: Mohamed Sherif ve Andraz Sporar...





Gelecek sezon için öncelikle forvet hattındaki sorunu çözmek isteyen Trabzonspor’un iki hedefi var… bunlardan bir tanesi Mohamed Sherif diğeri ise Andraz Sporar. Bordo-mavili yönetimin menajerleri aracılığıyla görüşmelerini sürdürdüğü iki forvet oyuncusu içinde de prensip anlaşmaları tamam.

Trabzonspor Sherif’le yıllık 1 milyon dolar’dan 3 yıllık anlaşma sağladı. Ancak kulübü Al Ahly’yi henüz ikna edemedi. Trabzonspor, Sherif için 2.5 milyon dolar’ı gözden çıkardı ancak Galatasaray’ın Muhammed için 6 milyon dolar ödeyeceği ortamda Al Ahly, Mısır Milli Takımı’nın birinci santrfor için 7.5 milyon dolar istiyor.

Sporar konusunda ise Sporting’le prensip anlaşmasına varıldı. Oyuncu satın alma opsiyonlu kiralık olarak alınacak. Sözleşmesine satın alma opsiyonu da konulacak. Slovak oyuncunun önceliği ise Avrupa’dan bir takımda devam etmek. Aslında Trabzonspor, Sporar’ın Sporting’ten aldığı 1.2 milyon euro’yu ödemeyi de kabul etti. 

Slovak golcü ve menajeriyle haftaya bir görüşme yapılıp, son karar verilecek.

Trabzonspor’un beklentisi Slovak golcü ile önümüzdeki hafta prensip anlaşmasına varıp centilmenlik anlaşmasının imzalanacağı yönünde.


Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap