SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Slaven Bilic fırtınası!

Trabzonspor'da Slaven Bilic fırtınası!

Karadeniz Özel

01 Ocak 2020 Çarşamba - 13:28




Gerets’i yedeğe alan Trabzonspor yönetimi bomba bir isme teklif götürdü





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Ünal Karaman ile yolları ayıran Trabzonspor’da gözler yeni teknik direktörü çevrildi. Bu sorunu hemen çözmek için kolları sıvayan Bordo-Mavili kurmaylar, Belçikalı çalıştırıcı Eric Gerets ile temasa geçmişti. Ancak Belçikalı hocanın yaklaşık 4 yıldır takım çalıştırmaması nedeniyle Gerets’i yedeğe alan kurmaylar, sürpriz bir teknik adamla temasa geçti. Gelen bilgilere göre bu isim Slaven Bilic.

51 yaşındaki Hırvat teknik adama teklifi götüren Bordo-Mavili kurmaylar gelecek yanıtı beklemeye başladı. Türkiye’yi iyi tanıyan Bilic, 2013-2014  ve 2014-205 sezonlarında Beşiktaş’ı çalıştırmış, özellikle de genç oyunculara verdiği şanslarla tanınmıştı. Şu sıralar İngiltere İngiltere Championship takımlarından West Bromwich'i çalıştıran Bilic, ‘evet’ derse Trabzon’a çağrılacak ve sözleşme imzalatılacak.



BU arada yönetim diğer adaylarla temasları sıcak tutuyor. Bilic konusunda somuk bir gelişme yaşanmazsa, Eric Gerets ya da Erol bulut’tan birisi ile anlaşma sağlanmaya çalışılacak. Öte yandan yönetimin içinden bazı isimlerin Samet Aybaba’yı istedikleri ortaya çıktı. Bu isimlere göre, camiayı iyi tanıyan Samet Aybaba, şu an yaşanan krizi dönemini atlatmak için en iyi seçenek.

Beğendim
7
Sevdim
5
Beğenmedim
18
Üzgün
7
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap