SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da savunma planı değişti... Stopere İngiliz sicimi

Trabzonspor'da savunma planı değişti... Stopere İngiliz sicimi

Karadeniz Özel

06 Temmuz 2019 Cumartesi - 10:42




Trabzonspor'da Estudiantes ve Campi naz yapınca savunma için plan değişti





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ //  İzleme Komitesi’nin raporu doğrultusunda harekete geçen Trabzonspor gündemine Everton’un genç ismi Matthew Pennington’u aldı. 24 yaşındaki İngiliz stoper için kiralama teklifi yapıldı.

BONSERVİSİ EVERTON’DA

TOURE’Yİ gözden çıkaran ve bu bölge için arayışlarını hızlandıran Bordo-Mavililer, stoper transferinde Gaston Campi isminde karar kılmıştı. Ancak Campi ve kulübünün sürekli fiyat artırması üzerine Trabzonspor yönetimi alternatif isimlere yöneldi. Bu oyunculardan birisi de bonservisi Everton’da olan ve geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Ipswich Town’da geçiren Matthew Pennington.

34 MAÇ OYNADI 1 GOL ATTI

24 yaşında 1.85 boyunda olan Pennington için İngiliz ekibi Everton’a kiralama teklifi yapıldı. Fırtına, Everton’dan gelecek yanıtı beklemeye başladı Stoperin yanı sıra sağ bek de oynayabilen genç savunmacı, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Ipswich Town’da toplam 34 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Bordo-Mavili takımın stoper adayları arasında Aymen Abdennour, Daniel Shwaab gibi isimler de var.


PENNİNGTON KİMDİR?

Yaş: 24

Boyu: 1,85 m

Uyruğu: Ingiltere

Mevki: Defans - Stoper


Ayak: Sağ ayak

Güncel kulüp: Everton

Söz. Bit. Tar.: 30.06.2021

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap