SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da sakatlık zirvesi!

Trabzonspor'da sakatlık zirvesi!

19 Mart 2019 Salı - 09:39




Bordo-mavili kurmaylar, takımın istikrarını sekteye uğratan sakatlıkların nedenlerini ve geleceğe dönük planları masaya yatırdı





Avrupa Ligi yolculuğuna odaklanan Trabzonspor'da gerek yönetimi gerekse teknik heyeti düşündüren öncelikli sorun, sakatlıkların bir hayli fazla olması.

Altyapıya bel bağlanan bordo-mavili takımda, 5 yıl önce Sadi Tekelioğlu'nun A takıma çıkardığı Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muzaffer Cem Kablan, Abdülkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen’in dışında oyuncu çıkmaması kafalarda soru işaretleri oluşturmaya başladı.

Geçtiğimiz çarşamba günü yönetim, teknik sorumluları bir araya topladı.

A takım hocası Ünal Karaman, İzleme Komitesi Başkanı İhsan Derelioğlu, 1461 Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan sakatlıkların bu denli çoğalmasının nedenlerini tartıştılar.

Özellikle altyapıda bu sayının çoğalması yönetimi rahatsız ederken, bordo-mavili kurmayların, “Her yıl şampiyonluğa oynayan U 19 takımımız şimdi küme düşme mücadelesi veriyor. Sakat oyuncular her geçen gün artıyor. Geleceğimiz dediğimiz altyapının durumu bizi endişelendiriyor” dedikleri öğrenildi.


Aldığımız bilgilere göre yönetim, altyapıda ciddi bir revizyona hazırlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap